Hvite Smil i Drammen  er en klinikk med ett bredt behandlingstilbud.

Klinikken Hvite Smil har ett bredt behandlingstilbud, som dekker de fleste behov innen vanlig tannbehandling. I tillegg har vi spesialisert oss på behandling av tannkjøttsykdommer og tannimplantatbehandling. På dette området har vi knyttet til oss en spesialist, Bengt Lewin.

Tannlege Claus Gamborg Nielsen er godkjent av statens autorisasjonskontor for implantatprotetikk med trygdestønad. Det innebærer at all refusjonsberettiget tannimplantatbehandling kan gjøres hos oss. Claus Gamborg Nielsen har også jobbet mye med estetisk/kosmetisk tannbehandling. Dette er et felt som er blitt viktigere med årene, og som imøtekommer behovet for det å ha et “pent smil”. Vi er spesielt bevisste på pasienter som lider av ”tannlegeskrekk”. Vår lange erfaring sikrer at du blir ekstra godt ivaretatt.
Behandling av snorking og søvnapné med skinne blir stadig vanligere i Norge. Hvite Smil er én av få klinikker som tilbyr denne typen av behandling. Vi har hjulpet mange pasienter med denne typen av lidelser, og vi har inngått samarbeid med flere sykehus.

Hvite Smil tannlegesenter er en spesialistklinikk for behandling med tannimplantat og våre tannleger er en del av Drammen Implantatsenter.

Tannlegesenteret Hvite Smil i Drammen er en moderne praksis med erfarne og dyktige medarbeidere.

Hos oss møter du disse menneskene:

Tannlegene MNTF:
Claus Gamborg Nielsen

Spesialist i periodonti MNTF:
Bengt Lewin

Spesialist i radiologi:
Lena Vannas-Löfqvist

Tannhelsesekretær:
Liv Anita Turlid

Tannhelsesekretær:
Kristina Manolova

Tannhelsesekretær:

Anne Eriksson

 

Ønsker du å komme i kontakt? Send oss en melding!

Hvite Smil AS

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 21,
3044 Drammen

32 83 38 72