Gå til innholdet

Om oss

Tannlegesenteret Hvite Smil i Drammen er en moderne praksis med erfarne og dyktige medarbeidere. Hos oss møter du disse menneskene:

Tannlegene MNTF:
Claus Gamborg Nielsen

Spesialist i periodonti MNTF: 
Bengt Lewin

Spesialist i radiologi:
Lena Vannas-Löfqvist

Tannpleier: 
Vaida Urbutiene

Tannhelsesekretær: 
Liv Anita Turlid

image6793092138006149607_4530011157902156967Klinikken ble grunnlagt av daværende tannlege Per Kristensen. I 2001 overtok tannlege Claus Gamborg Nielsen, som driver virksomheten idag. Etter overtakelsen ble klinikken totalrenovert. Den fremstår nå som velfungerende og tidsriktig på alle måter, med digital teknologi og moderne behandlingsmetoder.

Klinikken har ett bredt behandlingstilbud, som dekker de fleste behov innen vanlig tannbehandling. I tillegg har vi spesialisert oss på behandling av tannkjøttsykdommer og implantatbehandling. På dette området har vi knyttet til oss en spesialist, Bengt Lewin. Tannlege Claus Gamborg Nielsen er godkjent av statens autorisasjonskontor for implantatprotetikk med trygdestønad. Det innebærer at all refusjonsberettiget implantatbehandling kan gjøres hos oss. Claus Gamborg Nielsen har også jobbet mye med estetisk/kosmetisk tannbehandling. Dette er et felt som er blitt viktigere med årene, og som imøtekommer behovet for det å ha et “pent smil”.

 

 

Vi er spesielt bevisste på pasienter som lider av ”tannlegeskrekk”. Vår lange erfaring sikrer at du blir ekstra godt ivaretatt.

Behandling av snorking og søvnapné med skinne blir stadig vanligere i Norge. Hvite Smil er én av få klinikker som tilbyr denne typen av behandling. Vi har hjulpet mange pasienter med denne typen av lidelser, og vi har inngått samarbeid med flere sykehus.

hvite_smil