tannblekingTannbleking er en enkel og trygg behandling for å få hvitere og penere tenner.

Vi bruker Beyond Whitening som anses for å være en av de mest effektive tannblekingsmetoder som tilbys på markedet. Den gode effekten oppnås ved hjelp av en moderne lampe som emitterer «kaldt lys». Med Beyond Whitening-metoden har mer enn en halv million pasienter over hele verden fått bleket tennene effektivt. Tannblekingen tar kun 30 minutter. Det er en engangsbehandling som hverken gir betennelser eller bivirkninger. Blekingsresultat holder opptil 4 år. Tester viser at tannblekingsmetoden Beyond Whitening medfører at 5 til 14 fargetoner etter VITA-skalaen blekes. Resultatet blir ca 30 prosent bedre enn ved hjemmebleking/nattbleking av tenner, og er definitivt bedre enn alternative metoder.

Ytre misfarging på tennene kan pusses og poleres bort av tannlege eller tannpleier. Dette forandrer ikke selve tannfargen, men kan i mange tilfeller gi et godt resultat.

Ønsker man lysere tenner, er det derimot nødvendig med tannbleking. Dette kan enten utføres hjemme, eller på din tannklinikk. Det benyttes da blekemiddel som trenger inn i tannen og tar bort fargestoffer og indre misfarging.

 

Klinikkbleking

Ved klinikkbleking utføres blekingen mens man sitter i tannlegestolen. Det legges først en beskyttelse på tannkjøttet. Deretter påføres blekemiddel på fremsiden av tennene som skal blekes. Hele prosessen tar normalt ca 1 time, og blekeresultatet er synlig når behandlingen er ferdig. Det er denne blekemetoden vi anbefaler.

 

Hjemmebleking

Dersom man skal benytte seg av hjemmebleking, må man først ta en avstøpning av tennene og lage en gipsmodell. Gipsmodellen brukes til å fremstille en blekeskinne. Blekeskinnen passer perfekt over tennene og er derfor ikke ubehagelig å ha i munnen.

Se våre priser her.

 

Noe du lurer på? Send oss en melding!

Hvite Smil AS

Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 21,
3044 Drammen

32 83 38 72