Tannlege i Drammen, vi i Hvite Smil, står med åpne armer og ønsker deg velkommen som pasient her hos oss. Du som pasient skal få den beste behandlingen.

Vi ønsker å være det foretrukne lokale tannlegesenteret i Drammen. De fleste pasientene våre går til oss for årlig kontroll og mottar da en hyggelig påminnelse når tiden nærmer seg. Mange går også til vår dyktige tannpleier Malin Elisabeth Vannebo for jevnlig rens av tenner og tannkjøttslommer. Ved akutt behov får du time på dagen. Velg oss som din tannlege i Drammen.

Hvite Smil er et tannlegesenter godt plassert i Drammen sentrum. Vi holder til i Bjørnstjerne Bjørnsons gate 21. Senteret ble etablert for 22 år siden og i 2020 flyttet vi inn i nye flotte lokaler på Strømsø. Beliggenheten er meget god med tanke på tilgjengelighet og det finnes godt med parkeringsmuligheter, blant annet parkeringshus rett over gaten. De fleste pasienter som kommer til oss er fra Drammen og nærliggende byer. Vi ønsker å være det foretrukne lokale tannlegesenteret i Drammen. De fleste pasientene våre går til oss for årlig kontroll og mottar da en hyggelig påminnelse når tiden nærmer seg. Mange går også til vår dyktige tannpleier Malin Elisabeth Vannebo for jevnlig rens av tenner og tannkjøttslommer. Ved akutt behov får du time på dagen. 

Hva kan din tannlege i Drammen tilby deg?

Vi utfører alle typer tannbehandling. Vi har bl.a. jobbet mange år med implantatbehandling. Som en lokal tannlege i Drammen kan vi tilby «kortreist» behandling. Mange velger å gjøre denne type behandling i utlandet, men man huske på at dersom det skjer noe underveis i behandlingen så blir det mye enklere dersom hjelpen er nær.

Vi som din tannlege i Drammen bruker nå digital avtrykkstaging med en intraoral skanner til kroner og broer med mer. Dermed slipper pasientene brekningsfornemmelsen som ofte oppstår ved tradisjonell avtrykkstaging med avtrykksmateriale i munnen. Man slipper også unødvendig søl og materialer som smaker vondt, pasientene opplever dette som en stor forbedring. 

I flere år har vi behandlet snorking og søvnapnè med snorkeskinner. Tannlege Claus Gamborg Nielsen var en av de første til å ta i bruk denne type behandling som nå er godt etablert rundt om i landet. Vi har veldig gode resultater å vise til og som din lokale tannlege i Drammen kan vi bistå raskt dersom det er behov for oppfølgning.

Mer om din tannlege i Drammen

Vi i Hvite Smil sørger for å alltid være oppdatert på det nyeste innenfor tannbehandling. Hvite Smil, som din tannlege i Drammen, har et bredt behandlingstilbud som dekker de fleste behov innen vanlig tannbehandling. I tillegg har vi spesialisert oss på behandling av tannkjøttsykdommer og tannimplantatbehandling. På dette området har vi knyttet til oss en spesialist i periodonti, Bengt Lewin.

Tannlege Claus Gamborg Nielsen har jobbet i mange år med implantatprotetikk og mestrer alle typer implantatprotetiske løsninger. Claus har også jobbet mye med estetisk/kosmetisk tannbehandling. Dette er et felt som er blitt viktigere med årene, og som imøtekommer behovet for det å ha et “pent smil”.

Vi er spesielt bevisste på pasienter som lider av ”tannlegeskrekk”. Vår lange erfaring sikrer at du blir ekstra godt ivaretatt.

Behandling av snorking og søvnapné med skinne blir stadig vanligere i Norge. Hvite Smil er én av få klinikker som tilbyr denne type behandling. Vi har hjulpet mange pasienter til å få betydelig bedre søvnkvalitet.

Tjenester vi tilbyr som din tannlege i Drammen

Vi utfører alle typer tannbehandling. Vi har bl.a. jobbet mange år med implantatbehandling. Som en lokal tannlege i Drammen kan vi tilby «kortreist» behandling. Mange velger å gjøre denne type behandling i utlandet, men man huske på at dersom det skjer noe underveis i behandlingen så blir det mye enklere dersom hjelpen er nær.

Vi bruker nå digital avtrykkstaging med en intraoral skanner til kroner og broer med mer. Dermed slipper pasientene brekningsfornemmelsen som ofte oppstår ved tradisjonell avtrykkstaging med avtrykksmateriale i munnen. Man slipper også unødvendig søl og materialer som smaker vondt, pasientene opplever dette som en stor forbedring. 

Under har vi beskrevet litt mer i detalj hvilke tjenester som vi kan tilby.

Periodontitt

Periodontitt er en betennelsessykdom som i første omgang rammer det vevet som holder tannen fast. Dette er den vanligste årsaken til tanntap i Norge. Dersom du likevel skulle miste tenner på grunn av periodontitt, så har vår spesialist mange års erfaring med implantatkirurgi. Vår tannpleiers fremste oppgave er å behandle og forebygge periodontitt.

Estetisk tannbehandling

Mange drømmer om det perfekte smilet. Det som man ser på Hollywood-stjerner i filmer, på reklameplakater og tannkrem-reklamer. Et strålende smil er ofte betraktet som en nøkkelkomponent i personlig estetikk. Det å ha et pent smil er blitt alt viktigere med tiden. Å ha friske, pene tenner gir en følelse av velvære og selvtillit. Et friskt, “pent smil” reflekterer som oftest sosial tilhørighet og evne til å ivareta seg selv over tid. Med årene blir ofte tenner misfarget og kroner og fyllinger som kanskje tidligere var fine, ser ikke fullt så fine ut lenger.

Til dette finnes det flere løsninger, og Hvite Smil er spesialister på disse.

Søvnapnè

Dersom du plages av pustestopp når du sover lider du mest sannsynlig av obstruktiv søvnapnè (OSA). Dette skyldes vanligvis trange luftveier i nese og svelg. Pustestopp kan også skyldes sentral søvnapnè, dette skyldes en feil i hjernens impulser til åndedrettsystemet. Den obstruktive søvnapnèen er den mest vanlige tilstanden av søvnapnè og også den som er enklest å behandle.

Tannimplantat

Tannimplantat erstatter tapte tenner på en enkel og meget trygg måte. Det å ha mistet en tann, er vanskelig for mange. På en måte er det en del av deg selv som er blitt borte. Kanskje synes du ikke at smilet ditt er like fint som det var? Heldigvis finnes det tannerstatninger (tannimplantat) som både føles, fungerer og ser ut som naturlige tenner.

Tannlegeskrekk

Er du redd for å gå til tannlegen?

Kjenner du på en panikkfølelse når du merker at en tannlegetime nærmer seg? Du skal vite at du ikke er alene. Det er mange i denne verden som opplever tannlegeskrekk.

Hvite Smil har lang erfaring i å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk. Noen venter i årevis mellom hver behandling, selv om moderne tannbehandling kan utføres så godt som smertefritt. Hos Hvite Smil kan du føle deg trygg på at behandlingen går bra, og at du selv er med og bestemmer hva som skal gjøres. I tillegg til vanlig bedøvelse, tilbyr vi beroligende midler.

Moderne teknologi

Klinikken etterstreber hele tiden å være i fremste ledd når det gjelder å ta i bruk ny teknologi innenfor vårt fagfelt. Derfor har vi bl.a valgt å gå til  innkjøp av det seneste innenfor 3- dimensjonal røntgenteknologi. Vi er derved en av få tannlegekontorer i Norge som har et slikt røntgenapparat. (Sirona Ortophos – 3D)

Priser hos din tannlege i Drammen

Det å gå til tannlegen kan være en dyr affære. Vi som din tannlege i Drammen tilbyr våre tjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg tilbyr vi finansiering av tannbehandling slik at du kan gjennomføre behandlinger når du har behov for det, uavhengig av pris. Det er viktig for oss at alle pasienter får den behandlingen de trenger.

Du skal vite at vi setter pris på deg som pasient og ønsker å tilby den beste kundeopplevelsen. Det å ha sine egne tenner å kunne tygge maten ordentlig er noe de fleste eldre setter veldig stor pris på. Det finnes alltid en løsning for rehabilitering dersom tennene er gått tapt. Vi hos Hvite Smil ønsker å ta hånd om de eldre sine tenner. Vi som din tannlege i Drammen tilbyr halv pris for første konsultasjon for alle pensjonister.

Du finner alle våre priser her (link).

Planene i fremtiden for Hvite Smil tannlegesenter

I våre lokaler fines det store muligheter for ekspansjon. Ambisjonen er å knytte til oss flere kolleger og gjerne spesialister, slik at vi kan dekke behovet for en del spesialisttjenester. Slik kan vi i fremtiden være enda mer attraktive og forhåpentlig bli din foretrukne tannlege i Drammen.