Hvite Smil er et tannlegesenter godt plassert i Drammen sentrum. Senteret ble etablert for 22 år siden og i 2020 flyttet vi inn i nye flotte lokaler på Strømsø. Beliggenheten er meget god med tanke på tilgjengelighet og det finnes godt med parkeringsmuligheter, blant annet parkeringshus rett over gaten. De fleste pasienter som kommer til oss er fra Drammen og nærliggende byer. Vi ønsker å være det foretrukne lokale tannlegesenteret i Drammen. De fleste pasientene våre går til oss for årlig kontroll og mottar da en hyggelig påminnelse når tiden nærmer seg. Mange går også til vår dyktige tannpleier Malin Elisabeth Vannebo for jevnlig rens av tenner og tannkjøttslommer. Ved akutt behov får du time på dagen. 

Hva kan din tannlege i Drammen tilby deg?

Vi utfører alle typer tannbehandling. Vi har bl.a. jobbet mange år med implantatbehandling. Som en lokal tannlege i Drammen kan vi tilby «kortreist» behandling. Mange velger å gjøre denne type behandling i utlandet, men man huske på at dersom det skjer noe underveis i behandlingen så blir det mye enklere dersom hjelpen er nær.

Vi bruker nå digital avtrykkstaging med en intraoral skanner til kroner og broer med mer. Dermed slipper pasientene brekningsfornemmelsen som ofte oppstår ved tradisjonell avtrykkstaging med avtrykksmateriale i munnen. Man slipper også unødvendig søl og materialer som smaker vondt, pasientene opplever dette som en stor forbedring. 

Hva mer kan din tannlege i Drammen gjøre for deg?

I flere år har vi behandlet snorking og søvnapnè med snorkeskinner. Tannlege Claus Gamborg Nielsen var en av de første til å ta i bruk denne type behandling som nå er godt etablert rundt om i landet. Vi har veldig gode resultater å vise til og som din lokale tannlege i Drammen kan vi bistå raskt dersom det er behov for oppfølgning.

Hva er planene i fremtiden for Hvite Smil tannlegesenter.

I våre lokaler fines det store muligheter for ekspansjon. Ambisjonen er å knytte til oss flere kolleger og gjerne spesialister, slik at vi kan dekke behovet for en del spesialisttjenester. Slik kan vi i fremtiden være enda mer attraktive og forhåpentlig bli din foretrukne tannlege i Drammen.

Velkommen. 

Hvite Smil står med åpne armer og ønsker deg velkommen som pasient her hos oss. Vi vil gjerne at du som pasient skal få den beste behandlingen – det fortjener du.  Så velg oss som din foretrukne tannlege i Drammen!