Gjør smilet ditt flott med usynlig tannregulering

Nå kan du realisere drømmen om et flott smil med rette tenner i løpet av noen få måneder, ved hjelp av usynlig tannregulering. For deg som ønsker rette tenner uten den klassiske metallreguleringen er dette en flott mulighet.

Har du lurt på hvordan du kan få et flott smil med rette tenner, og vet ikke hvordan du skal gå frem eller brenner inne med spørsmål om usynlig tannregulering?

Da kan du få en gratis konsultasjonstime, hvor vi gir deg god informasjon om hvilken behandling som passer for deg og hva slik behandling koster.

Oppnå drømmesmilet

Vi hos Tannlegesenteret Hvite Smil er alltid oppdatert på den nyeste teknologien for behandling med usynlig tannregulering. Dette gjør at du kan være sikker på at du får den beste behandlingen.

Unngå at tannreguleringen oppleves som sjenerende, med en mer behagelig mindre synlig tannregulering du også!

Slik får du usynlig tannregulering

Det første du må gjøre er å møte opp til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos Tannlegesenteret Hvite Smil AS. Her vil våre dyktige behandlere undersøke bittet ditt før vi sammen diskuterer de forskjellige alternativene som finnes for behandling.

Tennene dine scannes slik at vi kan gjennomføre en grundig analyse. Scanningen og undersøkelsen er helt smertefri, så det er ingenting å bekymre seg for. Dette gjør det også mulig for oss å lage en modell som viser hvordan tennene dine kan se ut etter endt behandling med usynlig tannregulering.

Dersom du ønsker å gå videre i prosessen setter vi i gang bestilling av spesialtilpassede plastskinner til dine tenner slik at du kan begynne å få smilet du har drømt om!

Før/Etter behandling med SureSmile® Clear Aligners

Digitalt prisestimat

Dersom du ikke ønsker å møte opp til en konsultasjon med én gang, kan du sende oss et bilde av tennene dine, slik at vi kan ta en vurdering og gi deg et omtrentlig prisoverslag før vi går videre i prosessen.

Bruk skjemaet for å sende inn en forespørsel.